Місія спостерігачів ОБСЄ помітила серед терористів "ДНР" неповнолітніх дітей. Про це повідомляється у звіті моніторингової місії за 10 червня, передає ТСН.

"На контрольно-пропускному пункті північно-східній частині Широкино спостерігачі ОБСЄ помітили у складі загонів "ДНР" молодих дівчат і хлопців зі зброєю. Деякі з них, за повідомленням місії, були неповнолітніми.

Читайте також: У "ДНР" з дівчаток готують терористок

Спостерігачі місії ОБСЄ хотіли поспілкуватися з місцевими жителями у Широкиному. Проте терористи із "ДНР" заявили їм, що всіх жителів вони евакуювали ще п'ять днів тому.

Пізніше зі спостерігачами зв'язався житель Широкиного. Він заявив, що всі мешканці і досі знаходяться в селищі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, що безпілотник місії ОБСЄ виявив велику концентрацію озброєння бойовиків "ДНР" у районі Комсомольська. Там розташовуються сім танків та 25 бронетранспортерів. Біля Жовтня, який контролюють бойовики, виявлено три артилерійські гармати та два танки.