Сьогодні в Києво-Могилянській академії пройшла акція по здачі крові українським військовим, які отримали поранення в АТО. Про це повідомляє 5 канал.

Студенти та викладачі долучились до акції. Більшість із них, кров'ю з вояками ділиться не вперше.

Ініціативу могилянців підтримали студенти Київського національного економічного університету. А в середу кров для опікового центру здаватимуть студенти педагогічного університету.

Організатори акції закликають долучатися до неї всіх небайдужих не тільки в Києві, а й в інших містах України.

Лікарі обласного центру крові занепокоєні тим, що тест-систем для перевіряють донорської крові на придатність до переливання та на наявність інфекцій та вірусів, залишилося на два місяці.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Матеріал по темі: Аеророзвідка АТО виявила сотні бойових машин на Луганщині

Нагадаємо, що дах для українських військових здають студенти, артисти, місцеві жителі прифронтових регіонів. Також колишні російські чиновники - екс-радник Путіна Андрій Ілларіонов, колишній офіцер Служби зовнішньої розвідки Федерації Павло Басанець, російський юрист-міжнародник Наталія Пивоварова, а також кілька російських емігрантів зробили таке.