Полтавські волонтери з громадської організації "Братерство учасників АТО" спільно з компанією "Інверт" з Диканьки передали бійцям АТО мобільну польову лазню. Про це на сьогоднішньому брифінгу повідомив речник АТО Андрій Лисенко.

"Мобільна лазня обладнана душовими кабінами, пральними машинами і резервуарами для нагріву. Також благодійники з Сумської області відправили для воїнів АТО переобладнаний під мобільну лазню пересувний вагончик, створивши в ньому всі умови для комфортного відпочинку", — розповів він.

Матеріл по темі: Бійцям УНСО подарували Урал

Вода в ємкостях до 70 градусів нагрівається за півгодини, і її вистачає на особовий склад одразу двох взводів. До того ж, баня має унікальну систему обігріву, щоб військовики почували себе комфортно під час банних процедур.

Нагадаємо, що 10 червня педагогічні колективи та учні Лохвицького району області виготовили та передали бійцям механізованої бригади теплі речі, домашнє печиво та інші гостинці.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Представниці "Жіночого батальйону" з Червонозаводська передали військовим чергову партію сушених борщових наборів, представники місцевого хлібзаводу — кілька десятків буханок хліба, а керівник підприємства "Сенча" — три тони цукру. Також небайдужі громадяни передали українським воїнам м'ясо, овочі та консервацію.