20 червня у Полтаві вдбувся благодійний мистецько-розважальний фест "Бандерленд 3.0 лагідна декомунізація". Організатори фесту – учасники полтавського незалежного руху "ЗЛАМ стереотипів" – анонсували захід як найрадикальнішу та найбільш нетолерантну подію червня.

Утім, акція проходила доволі мирно, без жодних провокацій та мала цілком позитивний характер, повідомляє "Громадське".

Читайте також: У Львові пройшла виставка ретро-автівок

За благодійний внесок полтавці та гості міста могли побити опудало Путіна битою чи спробувати поцілити яйцями у портрети одіозних політиків. Крім того, усі охочі отримали можливість відвідати виставку карикатур, зіграти у боулінг "Ленінопад" і сфотографуватись біля 10-метрового прапора України з "головою" Путіна або Януковича.

Також цього дня на центральній вулиці Полтави діяв вуличний музей УПА.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Захід відвідали і переселенці зі східних областей. Ірина з Луганську розповіла, що давно мріяла відлупцювати Путіна за те, що він зробив з її рідним містом.