У Харкові на сесії міської ради сьогодні депутатам вручили повістки до військкомату. Представник обласного військового комісара з трибуни зачитав прізвища тих, кому вручаються повістки до військкомату.

Про це повідомляє УНІАН.

Всього в списку на отримання повісток були одинадцять чоловік: Олег Кравцов, Олег Кудінов, Андрій Лесик, Олексій Липчанський, Габріель Михайлов, Роман Нехорошков, Костянтин Підгорний, Роман Сальников, Владислав Ходас і Микита Шенцев. Наймолодший з них - 25-річний син нардепа Дмитра Шенцева Микита, найстраший - 49-річний Олексій Липчанський.

Харківський міський голова Геннадій Кернес намагався перебити представника військового комісаріату та закликав вручати повістки після сесії.

"Не потрібно з сесії робити те, що ви робите. Не потрібно це так подавати. Ми бачили, як Аваков заарештовує у кабінеті уряду, а ви починаєте тут у сесійній залі", - зазначив мер.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Проте військовий комісар продовжив далі читати список призовників.

Більшість депутатів у сесійній залі були відсутні, в руки повістку отримали лише Андрій Лесик і Роман Нехорошков.

Читайте також: На Львівщині повістки роздавали на нараді директорів шкіл

Нагадаємо, військовий комісар Києва Володимир Кидонь, зазначив, що у столиці під час 6-ї хвилі мобілізації до військкоматів прийшло значно менше добровольців ніж раніше. Керівники деяких підприємств намагаються не допустити на територію підприємств, установ, організацій представників військкоматів.