Так звані "духовні наставники" цієї структури вели антиукраїнську діяльність, підбурювали до релігійної нетерпимості до інших конфесій.

СБУ спільно з прокуратурою, міліцією та міграційною службою припинили діяльність іноземних сектантів. Представники незареєстрованої організації видворені з України. Про це повідомляють у прес-службі СБУ.

Читайте також: У Львові затримали лідерів релігійної секти

Керівники УПГКЦ схвалювали терористичну діяльність "ДНР" і "ЛНР", а також вели пропаганду проти України. Зокрема, вони виклали в мережі відео ряд звернень до керівництва РФ з проханням "ввести іноземні війська на територію України".

Правоохоронні органи провели обшук місць зібрань "владик". Зі знайденої схованки було вилучено підроблену печатку УГКЦ і "флешки" з матеріалами про діяльність незареєстрованої структури.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Троє затриманих громадян Словаччини видворили з країни і оголосили про заборону подальшого в'їзду. Ще двох іноземців без паспортів затримали. На даний момент їх особи встановлюються.