На турецькому курорті при загадкових обставинах загинули подружжя з Харкова - В'ячеслав і Майя Саміло. Про це повідомляє Сегодня.

Їх шестирічна донька вийшла на балкон номера, в якому жила сім'я, плакала і просила їжі. Сусіди помітили дівчинку, вона розповіла, що батьки сплять вже третій день.

Посол України в Туреччині Сергій Корсунський розповів, що 38-річний чоловік лежав у кріслі, а 37-річна жінка - на ліжку. На місце події відразу ж викликали поліцію. Причину смерті поки не вдалося встановити, але медики "швидкої" відзначили, що пара впала в алкогольну кому.

Матеріал по темі: Мобілізований боєць АТО покінчив життя самогубством

Відомо, що сім'я з Харкова приїхала відпочивати в Анталію ще в травні і орендувала житло. Сусіди по номеру розповіли, що часто бачили пару в стані алкогольного сп'яніння, через що вони сварились.

Популярні новини зараз
Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Шестирічна донька померлих батьків перебуває в соціальному центрі для дітей. Родичі не можуть приїхати за нею в Анталію, тому що у них немає паспортів.

Посольство України в Туреччині пообіцяло незабаром оформити документи для дівчинки, щоб вона повернулася на батьківщину.