Волонтер з міста Умань на Черкащині Олександр Алєксєєв стверджує, що його викрали люди у військовій формі з нашивками "Правого сектора". Чоловіка відвезли до лісу, а автомобіль затримали на одному з блок-постів у Запоріжській області.

Сергій та Олександр – волонтери, приватні підприємці. Мають власний евакуатор.

Чоловікам зателефонували пізно увечері та попросили забрати автомобіль в Кіровоградській області.

"Я приїхав, повантажив автомобіль "Шевроле". До мене підійшли хлопці з автоматами і націлили зброю на мене. Були у військовій формі, мали нашивки "Правого сектора", на голові – балаклави. Потім зв'язали мене, кинули в мікроавтобус, довго кудись везли. Думав, що закопають десь", - скаржиться Олександр.

Читайте також: "Правий сектор" знайшов арсенал "Градів" під Києвом

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Декілька годин чоловіка возили, а потів висадили у посадці неподалік траси у Новоархангельському районі. Згодом затримали і автомобіль, у якому везли чоловіка та сам евакуатор.

У Запорізькому ГУ МВС повідомили, що затримали 4 бійців, які незаконно ввезли зброю та боєприпаси із зони АТО. Проте зазначили, що затримані належать до одного з підрозділів патрульної служби.

За фактом викрадення автомобіля та людини справу порушила міліція Кіровоградської області, оскільки пригода розпочалася саме там.

Організація "Правий сектор" в Умані запевнила громадськість, що не має жодного стосунку до цього інциденту.