В Одеському зоопарку влаштували конкурс імен для новонароджених дитинчат тварин. Деяких з них вирішили подарувати потерпілому після повені зоопарку в Тбілісі.

Про це повідомляє ВВС-Україна.

"Сподіваємося, наша допомога посприяє тому, щоб Тбіліський зоопарк якнайшвидше вибрався з біди, в яку він потрапив. Ми обирали так тварин, щоб не збіднювати свою колекцію. Подаруємо косулю, верблюженя і кілька хижих птахів", - зазначив директор закладу Ігор Бєляєв.

Чоловік підкреслив, що тварин обрали здорових, які мають зацікавити відвідувачам зоопарку.

"Ми запропонували двоє дикобразів з приплоду цього року. Розмножуються вони легко, тому їх колекція в Тбілісі відновиться швидко. Також дві пари бакланів, які теж стабільно розмножуються", - зазначив він.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Матеріал по темі: Запорізькі левенята поїдуть в Тбілісі

Нагадаємо, що 14 червня в Тбілісі сталась потужна повінь, в результаті якої постраждав місцевий зоопарк. Всі тварини розбіглися по місту. В результаті один пінгвін подолав дистанцію в 60 кілометрів і опинився на кордоні з Азербайджаном, а утікач- лев загриз чоловіка.

Зоопарк Миколаєва на наступний день після трагедії висловив бажання поділиться тваринами з тбіліським зоопарком.