Сьогодні Україна відзначає День кримськотатарського прапора. Волонтери присвятили цьому святу відеоролик "Два прапори-єдина країна".

Про це повідомляє видання "Крим. Реалії".

Відео символізує єдність українського і кримськотатарського народів. Також, цього тижня стартувала спеціальна кампанія "Два прапори – єдина країна".

Читайте також: В Криму зруйнували пам'ятник депортованим татарам

26 червня в Україні відбудуться заходи, присвячені Дню кримськотатарського прапора.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

У столиці учасники активностей зможуть доторкнутись до символу єдності, розгорнувши найбільший в Україні кримськотатарський національний прапор.

Влада Сімферополя тричі відмовила у проведенні заходів організаторам святкувань і автопробігу до Дня прапора кримських татар.

У зв'язку з цим, на півострові закликають відзначити цей день, піднявши національний прапор у себе вдома і прикрасивши ним свої автівки.

Довідка. Прапор кримських татар – це полотно небесного кольору із зображеним на ньому знаком – тамгою золотого кольору. День кримськотатарського прапора заснували 2009 року.