У Мосміськдумі заявляють, що в Росії треба не тільки закривати нудистські пляжі. Необхідно забороняти практику появи в громадських місцях в оголеному вигляді.

Для московських депутатів це питання перетворилося на серйозну проблему. Чиновники не можуть визначитися, чи варто закривати нудистський пляж в Срібному бору.

Депутат по округу Хорошево-Мневники Олег Сорока вважає людей, які там збираються представниками субкультури.

"Якщо ця субкультура існує, то крайній обмежувальний процес - це невірно. Повинні бути обмеження: певна локація, огорожі, платний вхід", - повідомив Сорока.

Читайте також: На пляжах Криму гниють мертві птахи і дельфіни

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

У той же час чиновник заявив, що деякі дії нудистів можуть бути протизаконними.

"Люди гуляють з дітьми, також ходять річкові трамвайчики. А тут вискакує людина в голому вигляді ", - пояснює депутат.

Категорично висловився з цього приводу скандальний пітерський депутат Віталій Мілонов.

"Ніхто ніколи в житті не говорив, що нудисти повинні користуватися якимись правами. Органи охорони правопорядку зобов'язані ліквідувати нудистські пляжі, якщо не хочуть бути викриті в злочинній халатності", - прокоментував ситуацію він.