У Сіетлі під одним дахом об'єднали престарілих та дітей. Про це повідомляє Gazeta.ua

"Це найкраща ідея за останні десятиріччя!" — кажуть місцеві жителі.

Тут у дітей є можливість поговорити зі старшим поколінням, у них навчитися різним речам, а літні люди отримують величезне задоволення від спілкування з дітлахами і стимул радіти життю.

Цей будинок вміщує 400 дорослих осіб, а також кілька десятків діточок, які стали частиною програми Міжнародного навчального центру.

5 днів в тиждень малюки приходять в гості до літніх людей, щоб разом з ними займатися музикою, танцями, мистецтвом, готувати обід і робити ще багато інших захоплюючих речей.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Матеріал по темі: Малятко з блакитними очима стало зіркою instagram

Цей заклад став центральною темою в документальному фільмі "Present Perfect" Евана Бріггса, що розповідає про дорослішання і старіння.

"Зйомки фільму в цьому дивному будинку дозволили мені подивитися новими очима на те, як такі різні покоління, роз'єднані прірвою років, стали єдиним цілим, одним суспільством. Знайомлячись з неймовірними жителями Providence Mount, я зрозумів, як багато ми всі втрачаємо, залишаючи цих людей проводити свої дні на самоті" — говорить режисер.