Провідники потягу Запоріжжя-Одеса виступили проти необгрунтованих звільнень і жорстких планів на продаж чаю в поїздах.

30 червня бригада працівників поїзда Запоріжжя-Одеса організувала страйк поруч з управлінням депо ж / д вокзалу Запоріжжя-1. Страйк підтримало більше 20 працівників залізниці, передає Громадське телебачення.

Мітингувальники наголошують, що останньою краплею для відкритого протесту стало звинувачення колективу керівництвом у перевезенні потягом безбілетників. Після цього керівництво звільнило декількох співробітників, і бригаду розформували.

Читайте також: На Полтавщині податкову обстріляли з гранатомета

Крім цього, провідники страйкують проти корупції, а саме - жорстких планів з продажу чаю, газет та інших послуг пасажирам поїзда. За їхніми словами, недовиконання встановлених планів провідники змушені оплачувати з власних кишень.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

При цьому керівники депо з претензіями мітингувальників не погоджуються. Вони стверджують, що звільнення працівників і розформування бригади ініціювало вище начальство після того, як було викрито факт перевезення в потязі пасажирів без квитків. Всі спірні питання керівництво бригади потяга Запоріжжя-Одеса пропонує вирішувати в судовому порядку.