Міністерство закордонних справ України наполегливо рекомендує українцям утриматися від поїздок до Єгипту. Це пов'язано з порушенням режиму безпеки, викликаного діями радикально налаштованих угруповань.

Про це повідомила прес-служба МЗС.

У заяві говориться, що терористи нападають не тільки на військові об'єкти і держустанови. Істотно збільшилася кількість випадків нападів на цивільні об'єкти. Зокрема, на магазини і ресторани.

Читайте також: "Ісламська держава" почала наступ на Єгипет

"МЗС рекомендує громадянам України, які планують відвідати Єгипет, і тим, хто наразі відпочиває на території цієї країни, без крайньої необхідності не залишати місць проживання. Також громадянам радять уникати місць масового скупчення людей, не брати участі в акціях протесту і демонстраціях, не здійснювати несанкціоновану фото - і відеозйомку. Також слід уникати суперечок з місцевим населенням", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

У разі потрапляння в надзвичайні ситуації МЗС рекомендує звертатися в посольство України в Єгипті за цілодобовим телефоном +201000039648. Або телефонувати на "гарячу лінію" МЗС України + 380442381657.