Генетичний матеріал, знайдений поряд з автомобілем кілерів Бузини, збігся з ДНК Поліщука та Медведько.

Генетичний матеріал, який виявили на речах, кинутих поряд з машиною кілерів Оляся Бузини, належить підозрюваним у вбивстві Денису Поліщуку та Андрію Медведько, повідомляють в "Інтерфакс-Україна", посилаючись на наявні в їхньому розпорядженні висновки судової молекулярно-генетичної експертизи.

Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при ГУ МВС підтвердив приналежність генетичного матеріалу, виявленого на спортивному костюмі і одній з медичних масок, знайдених поруч з машиною вбивць Бузини, Денису Поліщуку.

"Генетичні ознаки зразка буккального епітелію Поліщука Дениса Валерійовича, 14.06.1990 р.н. збігаються з генетичними ознаками клітин з ядрами на виворітних поверхнях передньої частини спортивних штанів, манжета правого рукава спортивної куртки ..., медичної маски" 1 "...", - зазначено в висновках експертизи.

Читайте також: Суд заарештував "убивцю" Бузини, якого випускали під заставу

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також експертиза показала збіг генетичних зразків зі знятого головного убору, знайденого поряд з машиною кілерів, і ДНК-матеріалу Андрія Медведько.

"Генетичні ознаки зразка буккального епітелію Медведько Андрія Олександровича, 27.09.1989 р.н. збігаються з генетичними ознаками клітин з ядрами на кепці ..., медичній масці "1", медичній масці "2"..., і не містяться серед змішаних генетичних ознак клітин з ядрами на виворітній поверхні коміра спортивної куртки ... ", - повідомили в експертно-криміналістичному центрі.