Киянам настільки сподобався образ нової поліції, що готові безкоштовно пригощати новоспечених патрульних смачненьким або надати перукарські послуги.

Так, столична кав'ярня E'clair Little Artwork теперь буде кожен день поїти вартових порядку безкоштовною кавою. Правда, йдеться лише про поліцейських. Про це повідомляє кафе у себе на офіційній сторінці в соціальній мережі Facebook.

Нагадаємо, патрульні поліцейські замінили ДАІ на вулицях Києва з четвертого липня. "Ми вирішили особисто внести вклад у кредит довіри нашій новою патрульної поліції України, підігрівши їх мотивацію нашою кавою, безкоштовно. Потрібна пауза під час служби, щоб перевести дух або ж відпочинок?! Приходь, ми пригостимо тебе кавою або чаєм! Набережно-Лугова, 3, щодня з 12:00-20:00", - йдеться у повідомленні.

У коментарях під цим постом народ схвалив ідею і від себе ще додали пропозиції. Наприклад, один з користувачів порадив ще і пампушками пригощати, на що кафе відповіли: "Пампушок немає. Є очманілі еклери".

Читайте також: У Бразилії запустили соцмережу з кнопкою "амінь"

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також портал "Знай" знайшов у Києві перукарню, яка безкоштовно стриже патрульних. "Ми таким чином вирішили внести свій вклад до іміджу поліції. Робимо чоловічі стрижки, - розповів нам власник мережі Frisor Дмитро Верховецкий. – Робимо найчастіше класичні короткі стрижки або військову класику. З початку всі говорили просто коротше, але коли бачили своїх напарників з класними стрижками, просили так само зробити й їм".

Нових поліцейських чекають за адресами: Саксаганського, 27 і Пушкінська, 9б.