У Лас-Вегасі красунчик-футболіст з мадридського "Реалу" Кріштіану Роналду знайшов мобільний телефон невідомої дівчини, зв'язався з нею та запросив на побачення.

Про це власниця телефону Остін Вулстенхюльм повідомила у своєму Instagram.

"Погані новини: два дні тому я втратила свій телефон. Гарні новини: його знайшов Кріштіану Роналду. Зовсім хороші: минулої ночі він запросив мене на вечерю", - написала приваблива білявка під фото з гравцем.

Читайте також: Флойд Мейвезер - найбагатший спортсмен світу

Нагадаємо, що після того, як Кріштіану розійшовся зі своєю подругою, всесвітньо відомою моделлю Іриною Шейк, його кілька разів помічали в компанії різних дівчат. Але офіційних стосунків спортсмен наразі не має.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Кріштіану Роналду є триразовим володарем "Золотого м'яча" та обличчям кількох брендів. За версією видання Forbes, Роналду займає третє місце в списку найбагатших спортсменів планети.