Американський фотограф Джозеф Сивенький, у якого є українське коріння, показав спецпроект "Рани". Це фотографії і історії про українських солдатів і учасниках Євромайдану.

Про це повідомляє glavnoe.ua.

Наприклад, автор розповідає про 25-річного Івана Кушнерьове із Запоріжжя. На війну пішов добровольцем, повернувся інвалідом. Від протипіхотної ручної гранати постраждали нога, рука й око. Або Тарас Мокляк. Йому 23 роки, на війні він побував вже двічі. У нього важкі травми черевної порожнини і тазу. Лікарки розповідають, що Тарас пережив уже більше 50 операцій і це лише в Києві.

Читайте також:Туристи не хочуть відпочивати у Криму

Розповідає про учасника Євромайдану Володимира Гончаровського, який був важко поранений в спину під час акцій протесту. Йому провели численні операції в Україні та Німеччині, але його стан залишається надзвичайно складним. Він одружений, має чотирьох дітей.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Василю Пелешу лише 19 років. Він також пішов воювати на схід України добровольцем, але потрапив до сепаратистів у полон. Там йому відрубали руку за татуювання з написом "Слава Україні".