Верховна Рада прийняла закон, яким призначає учасникам АТО та членам їх сімей субсидії на оплату житлово-комунальних послуг.

За законопроекту 2074а проголосували 242 народних депутати.

Цей закон, на думку авторів, підвищить соціальний захист учасників АТО та їх родин.

При нарахуванні субсидій не враховуватиметься отримане грошове забезпечення у період безпосередньої участі у зоні проведення АТО, а також інші види виплат.

Читайте також: До 2016 року всім українцям поставлять газові лічильники

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Положення даного законопроекту поширюються на співробітників правоохоронних органів, військовослужбовців та працівників Збройних сил, Національної гвардії, Служби безпеки України, Служби зовнішньої розвідки, Державної прикордонної служби, осіб рядового і начальницького складу, військовослужбовців, співробітників Міністерства внутрішніх справ, Управління державної охорони, Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації.

Також закон стосуватиметься тих, хто працює у військових формуваннях, що створені відповідно до українського законодавства.