У Вінницькій області міліція затримала 60-річного чоловіка, підозрюваного в розбещенні малолітніх. Він шість років ґвалтував дівчаток, процес знімав на відеокамеру, а змонтовані ролики - продавав. Пенсіонера затримали, але зараз він на волі.

"Був випадок, коли він мене вночі вивозив в ліс, давав лопату, змушував копати. Говорив, що він мене просто закопає. Казав вб'є, якщо я не буду робити те, що він скаже", - розповідає одна з перших жертв Оксана.

Пенсіонер заманював дівчаток з неблагополучних сімей. Обіцяв безкоштовну фотосесію, а після ґвалтував. Все, що витворяв з дітьми - знімав на відео. Оксані показував кадри з її 13-річною подругою.

"Він показав мені відео де він з нею вступає в статевий зв'язок, наскільки я знаю вона була також неповнолітня. І це не одна дівчина. На відео, які він мені показував близько 10 дівчат", - розповідає потерпіла.

Оксана розповіла про все мамі і потребувала, щоб чоловік віддав відео, де вона знята. Той зажадав шість тисяч гривень. Під час передачі грошей його і затримали.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

У підозрюваного є дружина і троє власних дітей. До своїх жертв, каже, мав батьківські почуття.

"Я їй заміняв і батька, і брата, і друга, і, нажаль, у нас були інтимні стосунки", - заявив затриманий

Правоохоронці кажуть, що оператор зняв відео років на десять в'язниці.

У машині пенсіонера знайшли диск з порнороликами з малолітніми дітьми, яких він спокушав.

У квартирі підозрюваного міліціонери вилучили відеокамеру, десятки касет і дисків, де знято, як він вступає в інтимні стосунки з дітьми.

Читайте також: У Львові біля монастиря знайшли труп 70-річної жінки

Чоловіка взяли під варту на час слідства. Але апеляційний суд відпустив його під домашній арешт. Мовляв, дівчаткам він вже не зашкодить.

"Його дії не можуть залякувати потерпілих у даному кримінальному виробництві. Тому суд ухвалив відповідно вказане рішення", - пояснив Микола Гончарук, суддя Вінницького обласного апеляційного суду.

Психологи кажуть - у постраждалих дівчаток на все життя залишиться глибока психологічна травма.