Кілька років тому Назір боровся з наркотичною залежністю. Після успішного закінчення реабілітаційної програми, він опинився в полоні у нової "залежності". Його новим хобі стала стрижка людей.

26-річний хлопець Назір Собхані зміг змінити життя багатьох бездомних людей на краще. Хлопець переконаний, що його по-справжньому "вставляє" добро, яке він робить.

Незважаючи на шестиденний робочий день, щонеділі Назір виходить на вулиці Мельбурна (Австралія), щоб безкоштовно перетворити бездомних. Хлопець не тільки робить безкоштовні стрижки і голить їх, але ще й підтримує морально.

Читайте також: У Києві створили клумбу зі пляшок

Як колишній наркоман Назір не боїться ставити складні запитання. Він ділиться з безпритульними історією своєї залежності й у відповідь слухає їхні життєві історії.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Перукар впевнений, що люди, які живуть на вулиці, потребують людського спілкування. Більш того, багато бездомних вважають, що Назір дарує їм нове життя. Хлопець у свою чергу щасливий, що може бути чимось корисний суспільству.