Жінки-зв'язківці поруч із чоловіками виконують завдання із забезпечення чітким безперебійним зв'язком підрозділів Національної гвардії України в зоні АТО.

Про це повідомляє видання "Главное".

"Радіотелеграфісти вузла зв'язку Ірина Савченко та Олена Шаптала, які нещодавно прибули в підрозділ, закінчивши практичне стажування, разом з бійцями Східного оперативно-територіального об'єднання вирушили для виконання завдань у зоні АТО. Така практика реалізується вперше", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Співачка Кіра Кафт дає благодійні концерти для поранених бійців АТО

Тендітні дівчата нарівні із чоловіками вдень і вночі пильно несуть службу на бойових постах.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень
Показати ще

"Нам не звикати першими починати якусь справу разом, під час навчання в Академії ми також першими йшли відповідати на іспитах, брали участь у будь-яких ініціативах. Сьогодні для нас нове завдання, але ми до нього готові", - кажуть дівчата.

Військово-польовий табір - не найкраще місце для молодої дівчини. Є труднощі і в побутових умовах, і в розпорядку дня, на які чоловік навіть уваги не звернув би.

"Офіцери і бійці надають нам необхідну допомогу, але що стосується служби - тут ми на рівних, без будь-яких послаблень, бо в першу чергу ми солдати і присягали на вірність українському народові", - з посмішкою розповідає зв'язківець Ірина.