15 липня прокурор Тернопільської області Олександр Мартинюк провів виїзний особистий прийом громадян, які відбувають покарання в Збаразькій виправній колоній №63. Також він перевірив умови, в яких засуджені жінки відбувають покарання та стан дотримання їх конституційних прав, пише zik.ua.

На особистий прийом прокурора області звернулося четверо засуджених, які цікавилися питаннями повернення банківського кредиту, підтриманням стосунків з дитиною, яка перебуває на вихованні у прийомній сім'ї, стягнення аліментів та переведення їх в АР Крим.

Читайте також: Новим прокурором Київщини став екс-міліціонер

Окрім того, прокурор області здійснив обхід виробничої зони виправної колонії та допоміжних приміщень та перевірив їх санітарний стан.

Також він приділив увагу питанням дотримання конституційних прав засуджених, зокрема, щодо умов праці, матеріально-побутового та медико-санітарного їх забезпечення.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, Олександр Мартинюк очолив прокуратуру Тернопільщини 30 червня. До призначення він обіймав посаду заступника прокурора Хмельницької області.