Сьогодні у Києві офіційно представили нового прокурора Київської області. Ним став Євген Бондаренко.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Київської області.

Презентація Бондаренка проходила за участю Головного військового прокурора та заступника Генпрокурора Анатолія Матіоса, співробітників прокуратури області, керівників правоохоронних органів та представників місцевої влади Київщини.

Анатолій Матіос охарактеризував новопризначеного прокурора області, як досвідченого і високопрофесійного працівника. Його підлеглих він закликав до суворого дотримання закону.

Крім того, заступник Генпрокурора окреслив перспективи реформування у зв'язку підписанням нового закону "Про прокуратуру".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Читайте також: Шокін звільнив "діамантових" прокурорів

Євген Бондаренко народився у Києві в 1981 році. Він закінчив Національну академію внутрішніх справ. До призначення на посаду працював начальником відділу Генпрокуратури та працював в органах внутрішніх справ.

Нагадаємо, Генпрокурор Віктор Шокін звільнив упійманих на рекордному хабарі прокурорів - першого заступника начальника Головного слідчого управління ГПУ Володимира Шапакіна та заступника прокурора Київської області Олексія Корнійця.