У селі Демидів, Київської області, чоловік викрав дружину і доньку свого товариша через гроші, які той йому заборгував. Про це повідомила прес-служба ГУМВС України в Київській області.

49-річний мешканець села Демидів звернувся до міліції із заявою про викрадення родини. За словами постраждалого, він заборгував своєму односельчанину велику суму грошей. Через це злочинець тримає членів його родини із вимогою повернути гроші.

Зловмисник прийшов додому свого знайомого та шантажем змусив 25-річну дружину із однорічною донькою поїхати з ним. Викрадач розповів жінці про борг і повідомив, що звільнить їх, після того, як її чоловік з ним розрахується.

Читайте також: Харківський військовий вкрав тонну тушенки в бійців АТО

Міліція приїхала додому викрадача і звільнила заручників. Виявилось, що чоловік вже був засуджений за тяжкі злочини. Зараз правоохоронці відкрили кримінальну справу. Викрадачеві загрожує до п'яти років позбавлення волі.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще