З понеділка на заході, півночі та центрі України пройдуть літні грози зі шквальним вітром,а на решті території країни буде сухо і спекотно. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Мешканці західних, північних та більшості центральних областей очікуватимуть короткочасні дощі, грози, місцями град та шквали 15-20м/с.

У західних областях місцями пройдуть сильні зливи, навіть крупний град, шквали вітру досягатимуть від 25 до 30 метрів за секунду.

В іних регіонах буде спекотно та без опадів. Вітер південно-західний з переходом у західній половині на північно-західний, 5-10м/с.

Температура вночі коливатиметься від 15 до 20 градусів, в гірських районах та у степовій частині Криму від 10 до 14.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Вдень середня температура на всіх регіонах буде від 26 до 31 градуса тепла, у південній частині до 34, в західних областях місцями 23-25 градусів.

Матеріал по темі: Ураган на Волині повалив півсотні дерев і травмував сімох людей

У Києві пройдуть короткочасні дощі, грози, місцями шквали вітру будут15-20м/с. Температура вночі 18-20, вдень 28-30.

На 21 липня синоптики прогнозують вночі в Сумській, Чернігівській, Одеській, Миколаївській, вдень у східних областях короткочасні дощі, грози, на решті території, а 22 липня в Україні без опадів.