Охоронець в мурманському кафе "Юність" напав на знімальну групу програми "Ревізорро".

Співробітник побив, як повідомляє агентство FlashNord в неділю, 19 липня, ведучу передачі Лену Летючу після того, як вона спробувала потрапити на кухню закладу.

Знімальна група в суботу, 18 липня, виявила на кухні "Юності" просрочені вареники. Співробітник приватного охоронного підприємства напав на Летючу і силою виволік її звідти. Співробітники телеканалу втрутилися і зупинили охоронця.

Агентству в прес-службі регіонального управління МВС повідомили, що із заявою в поліцію звернувся наразі лише співробітник охорони. Він, повідомили там, що отримав "тілесні ушкодження у вигляді рани губи". У самому кафе "Юність" агентству розповіли, що вхід на кухню стороннім заборонено.

Читайте також: Британське видання GQ визнало українця найстильнішим (фото)

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У програмі "Ревізорро", яка виходить на телеканалі "П'ятниця", ведуча розповідає про сервіс та обслуговуванні різних ресторанів і готелів. Це аналог української програми "Ревізор".

На початку червня, нагадує FlashNord, на знімальну групу напали в Омську. Тоді оператору зламали камеру.