Начальника фінансово-економічної служби однієї із Вінницьких військових частин засудили до 6 років ув'язнення за привласнення понад 200 тисяч гривень.

Про це повідомляє прес-служба Вінницького апеляційного суду.

"Двадцятивосьмирічний лейтенант 213 тисяч гривень із солдатських коштів використав на власний розсуд. Будучи азартним гравцем, відправив їх на свій рахунок в букмекерській конторі, погасив свої борги та виплатив кредит, аліменти та купив автомобіль BMW", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Помер учасник стрілянини в Мукачевому

Він заявив у суді, що планував відігратись у букмекерській конторі та повернути гроші. У Вінницький військкомат він повернув лише 45 тис. грн, і то - через майже півроку.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Суд не задовольнив апеляційні скарги ні військового прокурора, ні адвоката засудженого.

Перший просив більш суворе покарання - 9 років позбавлення волі, другий же - навпаки клопотав про можливість перевиховання свого підзахисного без ізоляції від суспільства.