Підполковника юстиції слідчого управління у Львівській області затримали на хабарі за непритягнення до кримінальної відповідальності.

Військова прокуратура Західного регіону України спільно із співробітниками внутрішньої безпеки СБУ задокументувала факт отримання старшим слідчим із особливо важливих справ УСБУ у Львівській області хабара від свідка у кримінальній справі.

Читайте також: Двоє офіцерів СБУ "погоріли" на контрабанді елітних авто - Цеголко

300 тисяч гривень виявили ​​в автомобілі корупціонера. Хабар співробітник СБУ отримав від свідка в кримінальному провадженні за ухвалення рішення про непритягнення до кримінальної відповідальності. Про це повідомила прес-служба Генеральної прокуратури.

За фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості про вчинення злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК (одержання хабара в особливо великому розмірі службовою особою, яка займає особливо відповідальне положення).

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Наразі проводять слідчі дії.

Раніше на мільйонних хабарах були спіймані співробітники київської Генпрокуратури - Володимир Шапакін і Олександр Корнієць.