У Міністерстві освіти і науки заявили, що обшуки в Центрі оцінювання знань не несуть загрози для вступної кампанії.

Про це повідомляється в коментарі, який оприлюднений на офіційному сайті відомства.

Раніше 21 липня генеральний прокурор Віктор Шокін повідомив про проведення спецоперації в Українському центрі оцінювання якості освіти.

Міносвіти, у відповідь на цю заяву. зазначає, що станом на 13:30 21 липня жодного працівника центру оцінювання не затримали.

Слідчі, які займаються операцією, повідомляють, що обшук у приміщенні Українського центру оцінювання якості освіти проводить Генпрокуратура спільно зі Службою безпеки України і Міністерством внутрішніх справ згідно рішення Печерського районного суду.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Читайте также: У кабінеті директора Центру оцінювання якості освіти обшук

У Генпрокуратурі це питання знаходиться під особистим контролем заступника Генерального прокурора Юрія Столярчука.

Міністерство освіти і науки також заявляє, що обшуки, які проходять в Центрі оцінювання знань, не несуть ніякої загрози для вступної кампанії.

Нагадаємо, що сьогодні у столичному Центрі оцінювання якості освіти правоохоронці проводять обшук. Спецпризначенці у балаклавах завітали саме до директора центру Ігора Лікарчука.