Багатостраждальне метро на Троєщину таки побудують, та це зробить Польща.

На будівництво ще однієї гілки метро, про яке говорять столичні чиновники вже давно та без результативно планують вкласти $200 млн. А про своє бажання профінансувати будівництво метрополітену заявила Польща. Про це повідомляє ТСН з посиланням на прес-службу віце-прем'єр-міністра Валерія Вощевського.

Так, за його словами, на зустрічі з польськими інвесторами обговорювали будівництво метро до київського району Троєщина. На зустрічі вирішили, що у подальшому зберуться знову, щоб обговорити можливі умови надання польським банком кредиту на будівництво.

Читайте також: У Києві на фестивалі гурманів їли біляші й жаб'ячі лапки (фото)

До слова, раніше вже Китай пообіцяв надати Україні гроші для будівництва доступного житла. Компанія CITIC Construction Co., Ltd заявила, що хоче провести інвестиції у будівельний ринок нашої раїни на $15 мільярдів. Відповідний меморандум уже було підписано.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще