У центрі столиці на вулиці Володимирській перекрили проїжджу частину та стягнули велику кількість силовиків та військової техніки.

Про повідомляє портал Politeka.

Чому стільки представників Нацгвардії знаходиться на вулицях столиці офіційно ніхто не коментує. Ймовірно, причиною зібрання Нацгвардії могло стати масове відзначення Шевченківських днів.

Зокрема зазначається, що партії "Правий сектор", "національний корпус" та Всеукраїнське об'єднання "Свобода" планують підписати маніфест українських націоналістів.

Очікується сьогодні, 9 березня, біля пам'ятника Кобзарю мітинг з 300 активістів.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Також поруч розгорнувся ще один мітинг за участю колишніх клієнтів банку "Михайлівський", від керівництва якого вимагають повернути кошти. Також обмануті вкладники планують іти з вимогами до Адміністрації президента.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", сьогодні, 9 березня, кияни зможуть безкоштовно скористатися послугами метро. Керівництво столичної підземки вирішило провести акцію, приурочену до дня народження українського кобзаря Тараса Шевченка: "Читаєш Кобзаря – проходиш безкоштовно".