Злісні неплатники житлово-комунальних послуг з Луцька будуть мобілізовані.

Таку пропозицію сьогодні під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради озвучив представник "Самооборони Волині" Сергій Чуриков.

За даними "Луцькводоканалу" станом на 1 липня 2015 року сума боргу лучан за використання води становить майже шість мільйонів гривень.

"Ці неплатники мають борги і перед іншими підприємствами. Можливо, доцільно було б створити комісію при Луцькій міській раді й тоді звертатися до суду з колективним позовом про те, щоб за борги накладати санкції на майно", – запропонував Директор КП "Луцькводоканал" Іван Корчук.

Читайте також: Москаль відправив схоплених контрабандистів в військкомат

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

На це Чуриков зауважив, якщо серед боржників за послуги ЖКП є хлопці призовного віку, то "на Сході вони більше допоможуть державі".

Він запропонував включити в комісію, яка вивчає питання заборгованості, представника військкомату. Члени виконкому підтримали його рішення.