У Києві з верхівки пішохідного моста зняли чоловіка. Його врятував випадковий перехожий.

Випадок стався вдень 9 березня. Рятувальники отримали виклик про те, що на пілоні Паркового пішохідного моста стоїть агресивний чоловік, який ось-ось зірветься вниз, повідомляє прес-служба КМДА.

До приїзду рятувальників до буйного піднявся небайдужий перехожий. Він максимально близько підібрався до чоловіка і тримав його, щоб той не міг зістрибнути.

Самаритянин не послабив хватку навіть після того, як горе-самогубець розбив об його голову пляшку.

На щастя, рятувальники спрацювали оперативно, швидко зняли чоловіка і передали медикам. А от герою висловили подяку за допомогу.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Для нас усіх це такий простий, але яскравий приклад людяності та мужності. Людина, яка йшла у своїх справах, не змогла пройти повз і залишитися осторонь, а, навпаки, ризикуючи власним життям, врятувала життя іншому", - прокоментував випадок начальник управління з питань надзвичайних ситуацій Департаменту благоустрою та збереження природного середовища Роман Ткачук.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", у Києві знайшли ще один втомлений міст.