Міністерство інформаційної політики планує втримувати Крим принаймні в інформаційному плані. Уряд звернувся до рекламних компаній Казахстану із проханням розмістити білборди із написом "Крим - це Україна".

Метою кампанії є поширення гасла "Крим - це Україна". На думку міністерства, такі рекламні акції матимуть позитивні наслідки у питанні визнання світом Кримського півострова українським. Окрім Казахстану, планується розміщення таких слоганів у недалеких до нас Узбекистані та Таджикистані. Ці країни є особливо близькими до поширення саме російської пропаганди.

Незважаючи на старання казахського уряду підтримувати дружні відносини із Росією, ця рекламна кампанія не стане проблемою у Казахстані. Зміст білбордів адаптують спеціально для окремих країн.

Читайте також: Для наших воїнів створили газету позитивних новин (відео)

Як повідомляв міністр інформаційної політики Юрій Стець, слоган "Крим - це Україна" планують розповсюджувати і у західному напрямку. Відповідні реклами можуть з'явитися найближчим часом у багатьох європейських країнах, серед яких Німеччина, Франція та Португалія.

Популярні новини зараз
Борги з комуналки призведуть до арешту: як зрозуміти критичну точку Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще