Активісти "Національного корпусу" увечері 13 березня влаштували кіносеанс поряд з відділенням Сбербанку Росії в Києві. Вони використовували вхід до фінустанови як кіноекран.

Про це повідомляє сайт "Національного корпусу". Активісти обрали для перегляду фільм "11 друзів Оушена".

"Будемо дивитися фільм 11 друзів Оушена прямо в центрі Києва на зручних кріслах і в класній компанії - тих, хто зробив виклик системі російської військової інтервенції! Гарантуємо відмінний кіноперегляд під відкритим небом в неймовірному колі однодумців!"- запросили на кіносеанс учасники мітингу проти Сбебанку..

Вони продовжують чергувати поблизу офісу російського банку, який розташований на вулиці Володимирській, 46. Активісти принесли до будівлі крісла-мішки і організували імпровізований кінозал.

Вночі вони розклеїли наліпки на будівлі фінустанови. На них було написано: "Увага! Це - банк країни-агресора ". Так вони нагадали, щоб люди розуміли їхню позицію.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, активісти "Національного корпусу" замурували вхід в будівлю Ощадбанку бетонними блоками. Вони заявили, що блокуватимуть роботу банку до тих пір, поки його не закриють.