Соцмережі насмішив народний депутат України від "Опозиційного блоку" Олександр Вілкул, який вирішив перевірити, чи правда те, що Благодатний вогонь не обпікає.

Нардеп випробував це на собі, провівши кілька разів вогнем від свічок по обличчю. Відео з доказом "дива" він опублікував у Facebook.

"Правда – Вогонь не обпікає!", - написав він у коментарі до відео.

Також Вілкул розповів, що побувати в Єрусалимі в Храмі Гробу Господнього на сходженні Благодатного Вогню – це його давня мрія. За його словами, це "один із найбільших видимих проявів істинності нашої Святої Православної віри".

Правда-Огонь не обжигает! Всегда мечтал побывать в Иерусалиме в Храме Гроба Господнего на схождении Благодатного Огня. Это одно из самых великих зримых проявлений истинности нашей Святой Православной веры. Молимся об Украине, о наших семьях и мире!

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще
Posted by Олександр Вілкул on Saturday, 15 April 2017

При цьому багатьох користувачів соцмережі насмішило подібне "чудо". Українці почали купкувати і жартувати про "копченого Вілкула".

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua" раніше, в аеропорту "Бориспіль" приземлився літак із делегацією Української Православної Церкви, яка привезла до Києва благодатний вогонь.