Сьогодні, 10 квітня, Національна комісія, що здійснює регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП), розгляне скасування абонплати для населення за користування газовою інфраструктурою.

Про це повідомили у прес-службі комісії. Засідання розпочнеться о 10:00.

Зазначимо, що наприкінці березня НКРЕКП прийняла рішення з 1 квітня ввести у тариф на газ вартість транспортування і розподілу блакитного палива. У результаті всіх українців зобов’язали платити абонплату в розмірі від 38 до 288 гривень.

Проти нововведення виступили президент і Кабмін. Одне з головних зауважень стосується того, що субсидія на абонплату не призначається, в результаті чого платіжки деяких українців зросли вдвічі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", голова "Нафтогазу" Андрій Коболєв заявив, що підвищення видобутку газу на території України не означатиме зниження цін для населення.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще