Екс-тренер "Динамо" та збірної України Олег Блохін після провалу з "Динамо" досі не може знайти роботу. Але володар Золотого м'яча чекає на пропозиції від світових футбольних клубів.

"Я не відмовився б працювати у Греції. До цієї країни я адаптований, а також можу розмовляти грецькою. Мій агент пропонує мою кандидатуру різним світовим клубам. Нещодавно були чутки про аравійський "Аль-Іттіхаде", але ніякої конкретики від клубу не було. В мене є дуже багато ідей, які я привніс би у сучасний футбол", - розповідає Блохін.

Нагадаємо, Олег Блохін працював тренером у Греції 12 років, до того, як очолив збірну Україну. Він став першим тренером, який вивів національну команду на Чемпіонат світу.

Читайте також: Доплатити за трансфер Коноплянки доведеться його рідним - Коломойський

Нещодавно Блохін заявляв, що хотів би ще раз спробувати попрацювати у "Динамо", якщо була б така нагода. Під його керівництвом кияни побили рекорд за кількістю поразок.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще