Легенда світового футболу Девід Бекхем набив чергове татуювання. Цього разу британець зробив малюнок у пам'ять про найкращій рік в його житті.

Абсолютно всі татуювання на тілі Бекхема мають певне значення. Переважно вони несуть пам'ять про дітей, дружину, спортивні досягнення або віру та життєві принципи спортсмена.

Цього разу Девід Бекхем створив на мізинці правої руки число 99. 1999 рік став значущим у його житті. Саме в цьому році британець виграв Лігу Чемпіонів у складі "Манчестер Юнайтед" та одружився на солістці Spice Girls Вікторії Адамс. Цього ж року на світ з'явився первісток футболіста Бруклін Джозеф.

Читайте також: Клуб першої ліги проведе сезон у вишиванках

На тілі Бекхема вже є татуювання присвячені подіям 99-ого року. Його дружина Вікторія зображена на лівій руці в образі Бріджит Бардо, а ім'я сина Брукліна написано на попереку. Римська цифра 7 набита на правій руці. Під цим номером Бекхем грав у "Юнайтед" та збірній Англії.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще