Американський чемпіон WBO в середній вазі Деніел Джейкобс (32-1, 29 КО) зазначив, що майбутній поєдинок з чемпіоном WBA, WBC, IBF, IBO Геннадієм Головкіним (36-0, 33 КО) відмінна можливість, щоб завоювати всі титули.

"Щоб побити такого хлопця, як Головкін, ти повинен бути сильним ментально, а хто в цьому плані зможе мене перевершити після того, що я пережив? Мене не зламати, особливо страху. Гряде найкращий бій мого життя. Для мене це чудова можливість, найбільша з доступних, я повністю сфокусований і абсолютно готовий. Я хочу цього. Я вірю в себе і в те, що можу зробити. Ніхто у мене цього не відніме", – цитує слова Джейкобса BoxingScene.com.

Бій Головкін - Джейкобс пройде 18 березня в Нью-Йорку (США) на арені Madison Square Garden. У цьому поєдинку 34-річний Головкін захищатиме свої чемпіонські пояси WBC, WBA Super, IBF і IBO в середній вазі від 30-річного Деніеля Джейкобса. Відзначимо, що в контракті на майбутній поєдинок відсутній пункт про обов'язковий реванш в разі перемоги Джейкобса.

За прогнозами букмекерів, явним фаворитом цього бою є Геннадій Головкін.

В андеркарті бою буде битися український боксер Сергій Богачук.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Головкін заявив, що не хоче вбивати Джейкобса в ринзі.