Президент Союзу європейських футбольних асоціацій Мішель Платіні є найкращою кандидатурою на пост глави Міжнародної федерації футболу.

Про це заявив віце-президент UEFA Григорій Суркіс, передає "ТАСС".

"Платіні - оптимальна кандидатура. Але, перш за все, треба почути його думку, чи буде він щасливий перейти в ФІФА з організації, яка домінує у футболі ", - підкреслив він.

Платіні, за його словами, повний сил, бадьорості, енергії, "підкорює бар'єр за бар'єром".

Чинний президент очолив UEFA в 2007 році. Згодом його двічі переобирали на пост президента організації. Суркіс зазначив, що у нього не було відчуття на початку роботи Платіні, що проекти, запропоновані французом, реалізують.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Не було відчуття, що його проекти можна було назвати проектами. Було відчуття, що це прожектори", - зазначив віце-президент.

Читайте також: Поліція повернула коміку гроші, якими він закидав Блаттера

Суркіса підкреслив, що не зацікавлений в тому, щоб змінити Платіні на посаді президента UEFA і у нього "немає таких амбіцій".

Він сказав, що має все необхідне для того, щоб приносити користь футболу і у нього вже не той вік для зміни способу життя.