18-річний український півзахисник клубу "Уфа", який грає в прем'єр-лізі Росії, Олександр Зінченко відмовився від отримання російського громадянства.

Про причини такого рішення розповів генеральний директор "Уфи" Шаміль Газізов, повідомляє ТАСС.

"Він хоче зберегти українське громадянство, щоб не вважатися легіонером в європейському топ-клубі. А інтерес до нього є. Ми маємо пропозицію, і, можливо, він піде уже в поточне трансферне вікно. Ми, звичайно, чинити перешкод не будемо, тому що особисто я вважаю, що він у майбутньому гравець світового класу", - сказав Газізов.

Читайте також: Коноплянка забив супергол під час тренування "Севільї" (відео)

Нагадаємо, в лютому "Уфа" підписала контракт з вихованцем донецького "Шахтаря" Зінченко на 4 роки. Два роки тому, виступаючи за юнацьку збірну України, хавбек був включений УЄФА до десятки кращих гравців за підсумками Євро-2013 (U-17).

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток
Показати ще