Усі російські баскетбольні національні команди не зможуть приймати участь у європейських турнірах. Сьогодні ФІБА офіційно повідомила про це російську баскетбольну федерацію.

Таке рішення пов'язане з численними скандалами у російському баскетболі і проведенням позачергової звітно-виборної конференції, повідомляють у Спорт-Експрес.

"Зараз ситуація досягла неприйнятної точки, коли старий менеджмент втручається в діяльність РФБ і, більше того, ставить під сумнів авторитет РФБ навіть у разі виконання регламентів, що регулюють змагання", - йдеться в листі, направленому ФІБА на ім'я голови РФБ Юлії Анікєєвої.

Дискваліфікація набули сили за день до початку проведення чемпіонату Європи у Словенії.

У ньому не зможуть взяти участь чоловіча та жіноча збірні до 16 років та основна чоловіча збірна. Дозволили прийняти участь у євротурнірі лише дівчатам до 18 років.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Читайте також: "Фенербахче" може оскаржити результат матчу із "Шахтарем"

Нагадаємо, російські вболівальники можуть не побачити матчі футбольних євротурнірів наступних двох сезонів. Телекомпанії із РФ ще не домовились із УЄФА щодо прав на трансляцію.