Головний тренер футбольного клубу "Манчестер Юнайтед" Луї ван Гал прийняв рішення оштрафувати аргентинського півзахисника Анхеля Ді Марію на 360 тисяч фунтів стерлінгів (близько 512 тисяч євро) за неявку в розташування команди.

Такою інформацією поділилася британська Daily Star.

"Манчестер Юнайтед" поїхав в турне по Північній Америці без Ді Марії. Згодом 27-річний гравець, який, найближчим часом офіційно перейде у французький "Парі Сен-Жермен", так і не з'явився в розташуванні команди.

Читайте також: "Тоттенхем" запропонував "Динамо" 15 мільйонів євро за Ярмоленка

Раніше повідомлялося, що Ді Марія перейде в "ПСЖ" за 63 мільйони євро і підпише з командою контракт терміном на чотири роки.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Ді Марія перебрався до табору "червоних дияволів" влітку минулого року, сума трансферу склала більше 50 мільйонів фунтів. Контракт аргентинця з клубом розрахований до червня 2019 року. У 32 матчах за "МЮ" футболіст забив 4 м'ячі і зробив 12 результативних передач.