Кабінет міністрів РФ у черговий раз зменшив витрати на проведення Чемпіонату світу з футболу у 2018 році. В офіційній заяві повідомили про зменшення бюджету ще на 151 мільйон рублів.

Спочатку уряд РФ планував виділити на підготовку до чемпіонату близько 600 мільярдів рублів. Але у червні керівництво країни вже зменшило фінансування на 30 мільярдів. Окрім проблем з фінансуванням, футбольний союз має заборгованість перед колишнім тренером збірної Фабіо Капелло.

Чемпіонат світу у 2018 має вперше в історії відбутися на території Росії та Східної Європи взагалі. Рішення щодо місця проведення події приймав уряд ФІФА, який на той момент очолював Зеп Блаттер.

Читайте також: Мільярдер Усманов сплатив борги російського футболу перед Капелло

У світі активно обговорюють корупційні скандали у ФІФА. 7 високопосадовців вже затримали зі звинуваченнями у хабарництві, а президент Блаттер, який вважається головним у організації корупційних схем, пішов у відставку. Деякі ЗМІ та спецслужби різних країн вже заявляли про сумніви щодо законності проведення ЧС у Росії.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще