Новачок "ПСЖ" Анхель Ді Марія став найдорожчим футболістом в історії футболу, якщо брати в розрахунок сумарну вартість всіх трансферів гравця.

Такою інформацією поділилося французьке видання L'Equipe.

У це міжсезоння аргентинець перебрався в паризький клуб з "Манчестер Юнайтед" за 63 мільйони євро, роком раніше "МЮ" заплатив за нього "Реалу" 75 мільйонів.

Читайте також: Аргентинець Ді Марія став гравцем ПСЖ

Мадридці, в свою чергу, підписали 27-річного хавбека за 36 мільйонів євро у "Бенфіки", яка в 2007 році заплатила першому клубу гравця "Росаріо Сентраль" 3 мільйони. Таким чином, сумарна вартість трансферів Ді Марії становить тепер 177 мільйонів євро.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Півзахисник збірної Аргентини випередив у рейтингу найдорожчих футболістів Златана Ібрагімовича (172,8 мільйона) і Хамеса Родрігеса (132,63 мільйона).