У матчі за Суперкубок УЄФА в Тбілісі "Барселона" перемогла "Севілью" в додатковий час 5:4. Переможний м'яч на 115-й хвилині забив півзахисник "Барси" Педро Родрігес. Відзначимо, що "Севілья" зуміла відігратися, поступаючись по ходу зустрічі 1:4.

Український хавбек "Севільї" Євген Коноплянка дебютував в офіційних матчах за новий клуб.

Коноплянка вийшов на заміну на 65-й хвилині матчу, замінивши Хосе Антоніо Рейеса за рахунку 2:4, і відзначився голом на 81-й хвилині зустрічі з пасу Чіро Іммобіле, зробивши рахунок нічийним 4:4.

"Барселона" в 5-й раз виграла Суперкубок УЄФА (матч між переможцями Ліги чемпіонів і Ліги Європи) і наздогнала "Мілан", який до цього лідирував за кількістю перемог.

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читайте також: Коноплянка забив супергол під час тренування "Севільї" (відео)

Форвард каталонців Ліонель Мессі (на його рахунку два голи в цьому матчі) і півзахисник Андрес Іньєста тепер виграли по 25 трофеїв у складі "Барселони" і повторили досягнення екс-хавбека синьо-гранатових Хаві.

Відзначимо, що "Севілья" вчетверте грала в матчі за Суперкубок Європи (2006, 2007, 2014) і тільки в 2006 році виграла трофей.