Захисник донецького "Олімпіка" Темур Парцванія порівняв політичну ситуацію в Україні з грузинським конфліктом у 2008 році. Сам футболіст народився у Грузії та зараз там мешкають його рідні.

Парцванія розповів, що коли у Грузії розпочалась війна із РФ він вже жив в Україні та кликав сюди своїх батьків. Він зазначив, що зараз у Абхазії суцільні руїни, але ті мешканці, які хотіли бути з Росією там і залишились. Грузинів туди не пускають взагалі.

"Коли почалася війна в Україні, все було дуже схоже на події в Грузії. Я дуже переживаю через це. Складно приймати смерті молодих хлопців. Для мене незрозуміло, як можуть Україна і Росія воювати. Це брати. Для мене це майже однакові народи. Просто тому, що одній людині захотілося?", - розповідає гравець "Олімпіка".

Читайте також: Росіяни опротестували перемогу українців у п'ятиборстві

Також футболіст додав, що мешканців Абхазії зараз спокійно пускають у Грузію. Його батько хотів потрапити до окупованої території, але його не пустили. На думку Парцванії, "ДНР" та Абхазія зараз мають багато спільних рис.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще