У суботу, 29 серпня, українець Олександр Усик відстоюватиме титул Інтерконтинентального чемпіона WBO у важкій вазі в поєдинку проти південноафриканця Джонні Мюллера.

28-річний Усик є беззаперечним фаворитом в бою з "африканським ураганом". Коефіціент на перемогу Олександра становить 1.01, в той час як на котирування на виграш Мюллера - 12. В нічию фахівці вірять ще менше. Її коефіцієнт - 27.

Читати також: "Боруссія" запропонувала за Ярмоленка 20 млн євро

Напередодні суперник Усика "принизив" українського чемпіона. За тиждень до поєдинку боксер з ПАР зробив зухвалу заяву про те, що українець навіть слабкіше його спаринг-партнера:

"Мені потрібен цей титул, а Усик стоїть на моєму шляху. Я тренуюся не для того, щоб програвати. Усик схожий на Томаса Оостхуізена - він теж лівша, але Томас швидше і б'є набагато сильніше", - цитує Мюллера BoxingNews.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Також відомо, що в Києві чемпіонський бій Усика буде судити росіянин.

Нагадуємо, вечір боксу в столичному Палаці Спорту розпочнеться о 20:30.